Rabobank storing zorgt voor veel problemen deze ochtend

  Er is op dit moment een storing gaande bij de Rabobank. Dit is te zien op allestoringen.nl, want er zijn ruim 1500 meldingen in het afgelopen uur. Het is niet alleen de mobiele app waar gebruikers problemen ondervinden, maar ook het betalen met iDeal en inloggen op de website wordt verhinderd.

  De Rabobank heeft de laatste weken steeds vaker storingen. Zo was er afgelopen zaterdag ook al een storing bij de Rabobank. Op dit moment kunnen veel mensen niet betalen via iDeal, niet inloggen in de mobiele app, maar ook het inloggen op de website kan niet.

  Rabobank storing legt de website en app plat

  Het is niet bekend wat de storing deze keer heeft veroorzaakt. Er zijn zelfs mensen die op allestoringen.nl beweren dat ze sinds zaterdag al last hebben van de storing. Zaterdag was er namelijk ook al een storing, maar volgens de website lijkt deze storing zondag alweer verholpen te zijn. Toch vinden de meeste mensen op het forum het nu toch echt te gek worden. Het is de tweede storing in drie dagen, waarbij de gebruikers online helemaal niets meer kunnen regelen.

  website

  Rabobank reageert

  De Rabobank heeft op Twitter aangegeven dat er een storing is bij zowel internetbankieren als de mobiele app. Er worden excuses gemaakt en de problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Toch geven ze hierbij niet aan hoe lang het nog kan gaan duren. Voor nu is het afwachten.

  Willen jullie de laatste updates over de Rabobank storing te weten krijgen? Wij houden jullie op de hoogte!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.