Quake Champions open beta vanaf nu beschikbaar

  Quake, de game die aan de kribbe van het shooter genre stond, is terug van weggeweest. Het super snelle spel heeft tijdens de E3 persconferentie van Bethesda vele ambities laten zien. Zo kan je vanaf nu aan de slag met de Quake Champions open bèta.

  Om Quake Champions te overleven moet je niet alleen een liefhebber van first person shooters zijn, ook moet je beschikken over een potje reflexen waar je 'U' tegen zegt. Voor die waaghalzen heeft de early access versie zijn grenzen open gegooid. Vanaf 10 tot en met 17 juni kent de game een open bèta om je flink in uit te leven. Mocht je de game binnen deze week tijd spelen, krijg je early access toegang en kan je zelfs na deze proefperiode nog spelen. Dit is dan geheel gratis.

  Quake Champions open bèta niet enige peiler presentatie

  Naast een aankondiging van wat vrijblijvende dagen speeltijd, zijn de ambities gedeeld om van Quake Champions een populaire eSports game te maken. Vanuit de kant van Bethesda en id Software zal er moeite gedaan worden om met verfrissende toernooien, officiële competities en nieuwe content te komen. Wanneer Quake Champions, exclusief voor de PC, uit komt is nog niet bekend, maar tot die tijd kan je alvast de bovenstaande trailer bekijken waarin een aantal strijders worden geïntroduceerd.

  Voor meer informatie en recentelijk nieuws over de E3 kan je terecht bij de speciale E3-pagina van XGN.nl. Hier staat alles in een handig overzicht bij elkaar geplaatst.

  Quake Champions

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.