Quake Champions Early Access aangekondigd

  Bethesha heeft aangekondigd dat vanaf 22 augustus de Quake Champions Early Access beschikbaar is. Vanaf die dag wordt de Closed Beta fase afgesloten en is de game voor 29,99 euro te spelen.

  De game is te spelen wanneer het Champions Pack is aangeschaft. Deze is nu voor 29,99 euro beschikbaar, de uiteindelijke prijs voor de game zal 39,99 euro worden.

  Bij aanschaffing van het Champions Pack krijgen spelers elf Champions om mee te spelen, de toekomstige Champions, een exclusieve Early Access skin voor de Ranger en drie Reliquaries. De Reliquaries zijn loot kisten met in-game items voor je profiel, Champion en wapen aanpassingen waaronder skins, shaders en naamplaatjes.

  Quake Champions Early Access met korting

  De verschillende karakters die beschikbaar komen in Quake Champions zijn Ranger, Visor, Scalebearer, Nyx, Anarki, Clutch, Snorlag, Galena, Slash, BJ Blazkowicz uit Wolfenstein en de nieuwe DOOM Slayer. Spelers kunnen met het DOOM personage gebruik maken van de Active Abilty Berserk om vijanden te vernietigen. Daarnaast is de Passive Ability Double Jump ook beschikbaar.

  Er komt nog een free-to-play versie aan voor Quake Champions. De datum hiervoor is nog niet bekend. Wel is bevestigd dat iedereen die de gesloten beta heeft gespeeld, Quake Champions gratis kan blijven spelen. Nieuwe spelers zullen het Champions Pack aan moeten schaffen, of wachten tot de free-to-play modus beschikbaar is.

  Quake Champions

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.