WIN - 10x exclusieve Puzzle & Dragons Z dungeons prijsvraag

  XGN heeft samen met Nintendo een aantal mooie prijzen voor jullie. Puzzle & Dragons Z spelers kunnen namelijk exclusieve codes winnen. Via deze code download je een dungeon in Puzzle & Dragons Z waar unieke verrassingen te vinden zijn! Doe dus snel mee met de Puzzle & Dragons Z dungeons prijsvraag!

  Wij mogen drie weken lang elke week 10 codes uitdelen voor Puzzle & Dragons Z. Via deze code download je een dungeon waar een speciaal item en een Limited Edition Collectable Monster te vinden is. Let dus goed op want elke week draait de prijsvraag om een andere dungeon en zijn er nieuwe codes te winnen!

  Puzzle & Dragons Z dungeons

  Week 1:
  De eerste week worden er codes uitgedeeld voor de Immortal Dragon Relic-dungeon. Zorg dat je een van de unieke codes in je bezit krijgt door een mail te sturen naar prijsvraag@xgn.nl waarin jij schrijft: Ik wil de Immortal Dragon Relic-dungeon. Met deze code download je de Immortal Dragon Relic-dungeon in Puzzle & Dragons Z. In deze dungeon vind je een speciaal item en een Limited Edition Collectable Monster die te zien is in de screenshots.

  Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

  Verkijgbaar vanaf 8 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.