PUBG Vikendi nu ook beschikbaar voor console spelers

  De laatste en nieuwste map voor PUBG was eerst alleen beschikbaar voor PC-spelers. Daar komt nu verandering in, want ook console spelers kunnen vanaf nu de sneeuwmap Vikendi gaan verkennen. PUBG Vikendi ging op 19 december op PC van start.

  Vikendi zal exact hetzelfde zijn op consoles als op PC, maar is dus vanaf een latere datum beschikbaar. Vikendi is kleiner dan voorgaande PUBG maps en haar gameplay is trager dan op voorgaande maps. De grootschalige, witte landschappen maken het nog moeilijker om je tegenstander te besluipen. Vikendi brengt dus nog meer dan hiervoor het sluipeffect naar PUBG en spelers moeten voorzichtiger zijn dan ooit.

  Net als voor PC-spelers kunnen console spelers ook de missies spelen die samen met Vikendi beschikbaar zijn. Veel van die missies en haar beloningen zullen gratis zijn voor alle spelers. Terwijl de meeste alleen beschikbaar zullen zijn indien je beschikt over de Premium Survivor Pass, die kost 9,99 euro.

  PUBG Vikendi concurrent Fortnite

  Het uitkomen van sneeuwmap Vikendi kan worden gezien als concurrentie voor Fortnite. Fortnite is namelijk ook bezig met het uitbrengen van winterthema’s in de game. Zo is de map van Fortnite helemaal besneeuwd en zal die beloningen met zich meebrengen. Net als bij PUBG Vikendi dus, maar er is een werkelijk verschil.

  De Fortnite winterupdate was namelijk wel beschikbaar op alle platformen vanaf de lancering, PUBG Vikendi niet. Waarom de sneeuwmap niet vanaf het begin al op alle platformen beschikbaar was, is niet duidelijk. De trailer voor PUBG Vikendi, de PC-versie, staat bovenin in het artikel.

  Ben je een fan van battle royale games? Bekijk dan onze special met daarin de beste battle royale games van dit moment. Ben je een fan van Fortnite? Lees dan eens onze special over de beste Fortnite seizoen 7 features.

  PUBG

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.