PUBG update voor PC en 4 miljoen spelers op Xbox One

  Dubbel nieuws als het gaat om PlayerUnknown's Battlegrounds! Er is namelijk een grote PUBG update gelanceerd voor op de PC en op de Xbox One zijn er nu 4 miljoen spelers wereldwijd. Het is de derde grote update voor op de PC sinds het verlaten van de Early Access status.

  Het duurde iets langer dan gedacht, maar de update voor het populaire spel is nu eindelijk gelanceerd voor de PC spelers door ontwikkelaar PUBG Corp. De update brengt geen drastische veranderingen met zich mee als het gaat om gameplay, maar brengt meer stabiliteit met zich mee om zo de ervaring van het spel te verbeteren.

  De PUBG update en Xbox One viering

  Zo is de locatie waar iedere speler zich bevindt voordat het spel start veranderd, want normaal gesproken begint iedere speler in hetzelfde kleine gebied wachtende totdat het spel begint. Dit zorgt altijd voor veel interactie tussen spelers, want er zijn genoeg wapens te vinden op deze plekken. Deze interactie had een hoge impact op de server, omdat er zoveel spelers op zo'n kleine plek op elkaar aan het schieten zijn. Nu worden de spelers verdeeld over verschillende zones, dit zorgt ervoor dat het spel uiteindelijk een stuk soepeler verloopt.

  Daarnaast groeit het gemeenschap op de Xbox One ook met de dag, zo zijn er nu al meer dan vier miljoen PUBG spelers op de console van Microsoft. Dit moet gevierd worden, dus iedereen die PUBG heeft gekocht of gaat kopen voor 31 januari krijgt een lekkere bonus van 30.000 Battle Points. Hiermee kun je verschillende dingen kopen, zoals verschillende kratten om je personage mee te versterken.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.