PUBG update brengt wapen skins en nieuwe crates

  PUBG-spelers opgelet! Er is weer een nieuwe PUBG update uitgerold door ontwikkelaar PUBG Corp. In de nieuwe update kunnen spelers voor het eerst gebruik maken van skins voor wapens. De wapen skins werden eerder al aangekaart in een tweet over de aankomende roadmap. Daarnaast bevat de update nieuwe crates.

  De update zal niet voor iedere PUBG-speler een feest zijn. Zo worden betaalde crates toegevoegd aan het Battle Royale-spel. De nieuwe crates heten Triumph en Raider. De eerstgenoemde crates zullen geld gaan kosten, de transactie zou gaan gebeuren door middel van Weapon Cosmetic Keys, die verkrijgbaar zijn via het platform Steam. De Raider-crate is wel gratis verkrijgbaar. Beide crates zullen alleen de recent toegevoegde wapen skins bevatten.

  PUBG update bevat voor het eerst wapen skins

  De update brengt een primeur met zich mee. Zo kunnen spelers voor het eerst gebruik gaan maken van wapen skins. Bij de nieuwe skins wordt ook een geheel nieuw optie in het aanpassingen-menu geïntroduceerd. Als je eenmaal de wapen skins op het geselecteerde schiettuig hebt gezet, dan blijft de skin permanent op het wapen. Wat betekent dat iedereen die je wapen oppakt, jouw skin kan zien.

  De nieuwe update wordt deze week uitgerold voor PUBG-spelers. Player Unknown Battleground is voor de platformen PC en Xbox One.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.