PUBG Training Mode komt in volgens de ontwikkelaar in september

  Eerder deze maand werd de FIX PUBG campagne gelanceerd. Dit is een initiatief om PUBG te verbeteren, door middel van ideeën van de community. En de volgende maand is het dan eindelijk zover; de PUBG Training Mode wordt toegevoegd!

  Door de FIX PUBG beweging is wel duidelijk geworden dat PUBG Corporation echt probeert te luisteren naar de community. Er is echter nog geen specifieke datum voor de lancering voor de langverwachte trainingsmodus bekend. Wel hebben de ontwikkelaars aangegeven dat het de bedoeling is dat de modus ergens in September uitkomt.

  Spelers kunnen in deze modus verschillende wapens en voertuigen uittesten. Daarnaast kunnen ze er vaardigheden oefenen, zoals het landen met een parachute en het rollen uit bijvoorbeeld ramen.

  De PUBG Training Mode is meer dan alleen een schietbaan

  Voor de nieuwe trainingsmodus zal er gebruik worden gemaakt van een kleinere map van twee bij twee kilometer, waar tussen de vijf en twintig spelers hun vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Op de map zullen er verschillende parcours zijn om voertuigen te testen. Daarnaast kun je de watervoertuigen testen op een groot open water. Ten slotte is er nog een schietbaan, waar je alle wapens op verschillende afstanden kunt proberen.

  Door middel van de PUBG Training Mode willen de ontwikkelaars de verwachtingen van de spelers overtreffen. Daarom hebben ze er voor gekozen voor een map die niet alleen uit een schietbaan bestaat. Er is geprobeerd om een trainingsmodus te creëren die zo veel mogelijk lijkt op het echte spel en waar alle vaardigheden die in het spel nodig zijn kunnen worden geoefend.

  Het populaire battle royale genre

  Het battle royale genre is enorm populair en daarom zijn er veel verschillende games in dit genre. PUBG en Fortnite zijn daarvan twee grote voorbeelden. Ook Fortnite heeft een soort trainingsmodus, genaamd Playground Mode, maar toch zijn de games ook heel verschillend.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.