PUBG skins in het teken van Horizon Zero Dawn voor een korte periode

  Na Uncharted en The Last of Us komen er nu ook Horizon Zero Dawn skins naar PlayerUnknown’s Battleground. Vanaf 5 maart tot en met 5 april kunnen spelers deze PUBG skins verdienen of kopen. Deze zullen exclusief voor de PlayStation 4 zijn.

  PUBG zal onder andere een Horizon zero Dawn Eclipse masker krijgen, een pan met het logo van Horizon Zero Dawn en een KAR98K skin. Ook zullen er verdere outfits uit worden gebracht helemaal in het thema van Horizon Zero Dawn. Deze items zijn exclusief voor de PlayStation 4, aangezien Horizon Zero Dawn een PlayStation exclusive is.

  PUBG is een battle royale game waar 100 spelers tegelijkertijd op een map worden gezet. Hier moeten zij spullen en wapens verzamelen om als laatste over te blijven. De map, waar ook voertuigen te gebruiken zijn wordt steeds kleiner, totdat er maar één iemand overblijft. Vanaf 5 maart kunnen spelers de top proberen te bereiken, helemaal in de sfeer van Horizon Zero Dawn.

  Nieuwe PUBG skins in het teken van Horizon Zero Dawn

  Andere battle royale games zijn natuurlijk Fortnite en Apex Legends. Deze hebben allebei hetzelfde principe als PUBG, maar voegen allemaal iets anders toe aan het genre. Zo heeft Fortnite de optie om constructies te bouwen tijdens de game en kun je in Apex Legends uit verschillende klasses kiezen die allemaal unieke skills hebben.

  De PUBG Horizon Zero Dawn items kunnen van 5 maart tot 5 april verdient worden op de PlayStation 4, maar kunnen ook worden gekocht.

  PUBG

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.