PUBG krijgt event voor Resident Evil 2 crossover

  PUBG Mobile krijgt een event voor een Resident Evil 2 crossover. Dat is aangekondigd via het Japanse Twitter-account van Resident Evil 2. In de Tweet zat een korte trailer bijgevoegd over de crossover, maar geeft niet veel details weg.

  In de tweet staat: "Wat voor innovatieve gameplay krijg je als je 's werelds populairste mobile game en survival horror met elkaar combineert?" In onderstaande trailer was duidelijk te zien dat het om een crossover event ging tussen PUBG Mobile en Resident Evil 2. Verder wordt er in de trailer gevochten tegen zombies uit de Resident Evil franchise. Veel details zijn nog niet vrijgelaten.

  Wanneer het crossover event plaatsvindt is niet bevestigd. Wel kan er worden verwacht dat het crossover event, samen met de Resident Evil 2 Remake release, wordt gelanceerd in januari. Het meest logische scenario voor de Resident Evil crossover is een zombie mode, maar het kan ook goed zijn dat er alleen Resident Evil 2 skins komen met het event. Het battle royale principe is de laatste tijd wel in de bloei, kijk naar Call of Duty: Black Ops 4 en Fortnite's Halloween event.

  PUBG en Resident Evil 2 niet eerste crossover

  De crossover van PUBG en Resident Evil 2 is niet de eerste crossover van het overlevingsspel. De battle-royale game heeft namelijk ook al een keer een crossover gehad met Mission Impossible: Fallout, waarin Tom Cruise de hoofdrol speelde. PUBG Mobile is volgens de Google Play Store de meest populaire game voor mobiel. Dus eventuele samenwerkingen met de game zijn niet geheel onbegrijpelijk.

  Wil je weten wat wij van PUBG vinden? Lees dan onze review van PUBG. Wil je alvast weten hoe de remake van Resident Evil 2 door ons wordt ervaren? Lees dan onze review over de remake van Resident Evil 2.

  PUBG

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.