PUBG maps worden in de toekomst wellicht groter

  In de toekomst komen er wellicht grotere PUBG maps. Dit maakt Brendan Greene, creative director, bekend in een interview met GameSpot.

  Ook al heeft de game veel concurrentie met Fortnite, PlayerUnknown’s Battlegrounds blijft alsnog groeien. Zo is er recent een nieuwe map, Savage, uitgebracht die zich momenteel in beta voor de PC bevindt. Het ontwikkelingsteam van PUBG Corp zal wellicht experimenteren met grotere of kleinere maps in de toekomst.

  Grote en kleine PUBG maps

  Er staan dus zeker nieuwe maps gepland voor in de toekomst. Dit vertelt Greene ook in het interview. De ontwikkelaar weet dat 4x4 kilometer maps goed werken voor kleinere gevechten in de Battle Royale modus en dat er in de toekomst naar meer 4x4 maps komen. Naast deze kleinere maps zal er misschien ook geëxperimenteerd worden met grotere maps.

  Met zekerheid kon Greene alvast vertellen dat er nog een 8x8 map in de planning staat voor dit jaar. Deze is in tegenstelling tot de Savage map dus twee keer zo groot. Hierdoor moeten spelers andere tactieken gebruiken om de eerste plaats te behalen en uit de gevaarlijke zones te blijven.

  Dit weekend is PUBG gratis te spelen voor de Xbox One.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.