PUBG maps krijgen een remaster behandeling in toekomstige updates

  Er verschijnen allerlei updates die PlayerUnknown's Battlegrounds verbeteren. In de toekomstige updates krijgen de PUBG maps een remaster behandeling. Het gaat hierbij om zowel het visuele als het lay-out aspect van de maps. Dit meldt PUBG Corp in een blogpost.

  De eerste van de PUBG maps die een remaster krijgt is Erangel. Dit is het allereerste slagveld waar je in de game op hebt kunnen vechten. De ontwikkelaar werkt aan nieuwe manieren om de map van de battle royale game te verbeteren. Hierbij hoort ook een nieuwe balans in de manier waarop loot op het speelveld ligt.

  "We snappen dat de balans van loot een heel belangrijk onderdeel van de game is, maar we zien ook in dat de lay-out van een map net zo belangrijk is. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat alle veranderingen die we doorvoeren goed voelen en af zijn. We zijn van plan om de potentiële veranderingen aan Erangel binnenkort te testen. In de komende weken zullen we onze plannen delen."
  - PUBG Corp

  PUBG maps afbeeldingen gelekt

  Op het internet zijn al een paar afbeeldingen gelekt van een van de opgepoetste PUBG maps. Ontwikkelaar PUBG Corp benadrukt dat deze plaatjes een momentopname zijn en zelden het uiteindelijke resultaat representeren. Het is dus goed mogelijk dat de dingen die je daarop ziet niet terugkomen op de nieuwe versie van Erangel.

  "We zijn benieuwd om jullie het volledige resultaat te laten zien. Het team heeft hard nagedacht over de remaster van deze fundamentele map. We hebben ook zin om de map met jullie te testen. Jullie feedback is cruciaal om Erangel leuk te maken."
  - PUBG Corp

  De ontwikkelaar is ook van plan om de plaatsing van voorwerpen en drop rates op de maps van PUBG aan te pakken. Wat dit precies inhoudt, is nog onbekend. Het is ook nog onduidelijk wanneer de nieuwe Erangel map naar de game komt. PlayerUnknown's Battlegrounds is speelbaar op Mobile, PC, PlayStation 4 en Xbox One. In onze PUBG PS4 Review kan je lezen wat we van de game vinden toen deze in december op de PlayStatioin 4 verscheen.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.