PUBG krijgt nieuwe skins: Joker en Harley Quinn

  PUBG gaat in samenwerking met DC nieuwe skins aan de game toevoegen. Dit werd bekendgemaakt via een trailer. Hierin zien we Suicide Squads Joker en Harley Quinn rondrijden in PUBG. Later in de trailer komen ze in actie, zoals we gewend zijn van de twee personages.

  De trailer geeft ons een glimp van de twee karakters in PUBG. De video laat duidelijk het uiterlijk van de karakters zien evenals hoe ze bewegen. Wanneer de skins in de game zullen verschijnen, is nog niet zeker. PUBG zit namelijk momenteel in een Halloween event, genaamd The Frightful Halloween. Met dit event kwamen ook nieuwe skins.

  De Joker en Harley Quinn uit de trailer lijken sterk op de karakters van Suicide Squad. In de film speelde Jared Leto als de Joker en Margot Robbie als Harley Quinn. Ben je benieuwd naar onze mening over de film? In onze Suicide Squad review lees je wat wij van de film vonden.

  PUBG kondigt Joker en Harley Quinn op sociale media aan

  Op Twitter plaatste PUBG een Tweet met de trailer. In de korte video zie je Harley Quinn en de Joker vechten in een gevangenis.

  Dit is niet de eerste keer dat een game karakters uit een film of serie gebruikt. Zo heeft Fortnite ooit een update gebracht waarin Thanos van Avengers: Infinity War voorkwam. Hierdoor lagen de servers even plat. Na de update zagen we dan de cross over tussen Marvel en Fortnite.

  Nu komt PUBG binnenkort met een cross over tussen DC en de game. Misschien komen er later meer karakters uit Suicide Squad naar PUBG. Voorlopig blijft het bij de Joker en Harley Quinn.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.