PUBG cross-platform play tussen Xbox One en PlayStation 4 onderweg

  PlayerUnknowns Battle Grounds krijgt een hele toffe nieuwe feature. Tijdens het pre-gamescom evenement Inside Xbox is namelijk bekendgemaakt dat PUBG cross-platform play krijgt tussen Xbox One en PlayStation. Het is een van de eerste keren dat deze interactie tussen spelers mogelijk is.

  De cross-platform play betekent kort gezegd dat spelers op de Xbox One en de PlayStation 4 met elkaar kunnen spelen alsof ze op dezelfde console zitten. De optie om dit te kunnen is redelijk ingewikkeld en het heeft dan ook lang geduurd voordat dit mogelijk was. In dit geval zal cross-platform play rond het einde van september beschikbaar moeten worden voor PUBG. Dit zal eerst op de testservers zijn, maar later zal de optie naar alle spelers komen.

  PUBG cross-platform play is niet het enige nieuws

  PUBG Corp. heeft naast de cross-platform melding ook nog laten weten dat de game een nieuw seizoen krijgt met een aantal nieuwe opties. Zo komt er een nieuwe map voorbij. Althans, een vernieuwde versie van de Errangel map. Het uiterlijk van de map en ook de balans is hierbij compleet anders.

  Los van de map komt er een survivor pass naar de game die meer dan honderd beloningen zal geven. Deze pass heeft Aftermath en zal 1000 G-Coins uit je digitale portemonnee trekken.

  PUBG

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.