PUBG 1.0 update komt morgen pas uit

  Het was al een tijdje bekend dat de PUBG 1.0 update, waarmee de game haar early access status verlaat, op 20 december uitkomt. Nu is ook het precieze tijdschema ervan bekend. En wat blijkt? De 1.0 update voor PlayerUnknown's Battlegrounds komt eigenlijk morgen pas uit.

  Begin deze maand werd bekend dat PlayerUnknown's Battlegrounds per 20 december, vandaag dus, haar early access status verlaat. Nu het tijdschema ervan bekend is, blijkt dat dit niet geldt voor alle tijdzones. De update wordt namelijk geleidelijk aan uitgerold, waardoor we pas morgenochtend om 8 uur aan de slag kunnen met de volledige release van PUBG.

  Miramar map nog niet met PUBG 1.0 update

  Dat de game morgenochtend officieel uit is, betekent nog niet dat alle features dan al in de game zitten. Zo komt Miramar, de langverwachte woestijn map, niet gelijktijdig met update 1.0. Dat terwijl die nu wel te spelen is op de test servers. Het duurt waarschijnlijk niet lang voordat de map echt in de game zit, maar een vaste datum is er nog niet.

  PlayerUnknown's Battlegrounds is al vanaf maart in early access. Die status wordt morgen dus verlaten. De Xbox One versie, die sinds vorige week woensdag uit is, blijft daar nog wat langer in. En dat is maar goed ook, want de game draait niet soepel.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.