PSVR demo disc nu beschikbaar in de PlayStation Store

  Virtual Reality wordt steeds beter. Er komen steeds meer games uit en zo ook voor de PlayStation variant. Nu is er een nieuwe demo disc beschikbaar voor PSVR in de PlayStation Store. Hierin zitten maar liefst negen games om uit te proberen.

  De nieuwe PSVR demo disc is verkrijgbaar in de PlayStation Store. Er moet ongeveer 13 GB worden gedownload voordat de demo’s van verschillende VR games kunnen worden gespeeld. In de nieuwe demo zijn een aantal games uit verschillende genres beschikbaar. Op deze manier kunnen spelers verschillende games uitproberen, voordat ze betalen voor een VR ervaring.

  Veel demo's in de PSVR demo disc

  Er zijn dus verschillende demo’s beschikbaar in dit totaalpakket. Superhot VR is een van de games die beschikbaar is in de PSVR demo disc. We kunnen deze game zeker aanraden, want Superhot VR staat niet voor niets in ons artikel met de beste VR workout games. In deze game lijkt het wel alsof jij een personage bent uit de Matrix, want de kogels vliegen je om de oren. Toch kun je de kogels ontwijken door naar links, rechts, voor en achter te leunen.

  Daarnaast is er ook Astro Bot Rescue Mission. Hou je van platformers en virtual reality? Dan is deze game zeker wat voor jou. In deze game speel je als de Astro Bot-kapitein. De leden van jouw bemanning zijn verspreid over het gehele universum. Het is aan jou de taak om ieder lid van de bemanning veilig thuis te brengen. Wij gaven de game maar liefst een 9.2 in de Astro Bot Rescue Mission review. Hieronder vinden jullie een overzicht van alle VR games die een demo hebben in de bundel van PSVR.

  ASTRO BOT Rescue Mission
  Battlezone
  Headmaster
  Job Simulator
  Moss
  KITCHEN
  SUPERHOT VR
  • The Persistence
  Thumper

  PSVR kopen?

  Om de games te kunnen spelen heb je uiteraard een PlayStation VR en PlayStation Camera nodig. Voor de VR bril van PlayStation betaal je op dit moment 298,95 euro en voor de PlayStation Camera betaal je 59,99. Wanneer je deze twee apparaten (en een PlayStation 4) hebt kun je alle demo games uit de demo disc spelen.

  Thumper

  Verkijgbaar vanaf 13 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.