PSN server onderhoud gepland voor volgende week

  Sommige services van het Playstation Network zullen volgende week even niet werken. Sony heeft laten weten PSN server onderhoud uit te gaan voeren.

  Sony heeft op haar site aangekondigd dat het Playstation Network volgende week op de schop gaat. Op 25 april zal het onderhoud om 7 uur 's ochtends aanvangen en het zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit uur kun je geen gebruik maken van de Playstation Store, Playstation Video of account management.

  PSN server onderhoud

  Zolang je een Playstation account heb zal het wel mogelijk zijn om in te loggen. Sony heeft niets losgelaten over online gamen tijdens het onderhoud, maar noemde online gamen niet als een van de services die beïnvloed wordt door het onderhoud aan het Playstation Network. Je kunt je games sowieso wel offline spelen, maar Sony adviseert je PS4 als primaire console te activeren als je dat nog niet gedaan had.

  Eerder vandaag werd al bekendgemaakt dat Playstation de servers voor een aantal games sluit, maar dit heeft niets te maken met het onderhoud dat volgende week plaats zal vinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.