PSN problemen op PS4 - Sony biedt excuses aan

  Michael Ephraim, de Australische baas van Sony, biedt zijn excuses aan voor de problemen PSN-problemen met de connectiviteit na de afgelopen firmwareupdate. Dit zegt hij in een interview met VG247.

  Ephraim doelt hiermee op de problemen die zijn ontstaan na de PS4-update naar firmware 2.00, die Share Play en YouTube app toevoegde. Veel gebruikers ondervonden hierbij problemen met de slaapmodus, die inmiddels zijn opgelost met update 2.01. Ephraim biedt hier in ieder geval zijn excuses namens Sony aan.

  Sony behoudt PSN problemen

  Het is erg jammer. Dit soort dingen gebeuren nou eenmaal wel eens. We zijn niet kogelvrij met dit soort dingen.

  Door het grote aantal gebruiks wereldwijd gaat het wel eens fout, zegt hij ook. Toch is hij blij dat er snel een goede oplossing voor de problemen is gekomen.

  Sony met eigen tv-dienst

  Sony kondigde gisteren zijn eigen tv-dienst aan, genaamd PlayStation Vue. Deze streamingservice is voorlopig alleen beschikbaar in Amerika, maar komt hoogst waarschijnlijk ook naar andere landen. PlayStation TV, het kleine kastje wat je aansluit op je tv om hier gestreamde content op te ontvangen, ligt vanaf vandaag in de Nederlandse winkels.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.