PSN naam veranderen? Dat kan misschien binnenkort!

  Wil jij je PSN naam veranderen? Dat kan misschien binnenkort! Want weet je nog, toen je een aantal jaar geleden voor het eerst je PlayStation 3 startte en als klein jongetje een naam mocht kiezen? Daar zit je dan, een paar jaar later met die beschamende naam die je uitkoos toen je jong was.

  Sony bekijkt nu de mogelijkheden om deze functie toe te voegen. De afgelopen dagen heeft het bedrijf namelijk een e-mail gestuurd naar verschillende PSN gebruikers met de vraag of de spelers interesse zouden hebben om hun naam te veranderen op het platform.

  'PSN naam veranderen kan volgend jaar'

  Niet alleen de verzonden e-mail van Sony laten zien dat het bedrijf probeert de functie te realiseren, want vorig jaar tijdens het PlayStation Experience 2017 evenement grapte Shawn Layden, de CEO van Sony Interactive Entertainment America, dat de elven op de noordpool bezig zijn met het creëren van een functie om je PSN naam te veranderen.

  Daarna ging de CEO van SIEA op een serieuze noot verder door te zeggen dat het moeilijker is om de functie toe te voegen dan iedereen denkt. Tot slot zei Layden nog dat hij hoopte deze vragen tijdens het volgende evenement niet meer hoefde te beantwoorden, doelend op dat iedereen zijn PSN naam kan veranderen voor het begin van de PlayStation Experience 2018.

  Mocht je, ongeacht of je tevreden bent met je PSN naam of niet, nog op zoek zijn naar een paar gratis games dan kun je de PlayStation Plus februari games gratis oppikken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.