PS5 pre-order gemist? Win er dan nu een via Doritos

  Als je geen PS5 pre-order hebt weten te bemachtigen is dat behoorlijk zuur, want de kans is dan groot dat je pas in 2021 een console kunt aanschaffen. Tenzij je meedoet in de nieuwe actie die Sony nu met Doritos heeft opgezet. De aanschaf van een zak chips laat je namelijk meedoen in een PS5-winactie.

  Doritos

  De actie is bekendgemaakt via het PlayStation blog en is al begonnen. Vanaf nu kun je in de winkel zakken chips vinden die meedoen met de PS5-winactie. Bij aankoop van een zak Doritos kun je op de speciale webpagina van het chipsmerk een code invoeren, waarna je een PlayStation 5 kunt winnen. Als je gewonnen hebt krijg je de console thuisgestuurd na de release. Naast de PS5 zijn er nog 1000 PlayStation prijzen te winnen.

  De wedstrijd geldt voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk en een aantal landen in Europa, waaronder Nederland en België.

  Naast Doritos PS5-winactie ook een AR-game

  Naast de PS5-winactie geeft de Doritos website je ook toegang tot een AR-game. Hierin is het doel om virtuele Doritos zakken op te sporen die overal in je omgeving verstopt zitten. Als je een chipszak vindt, kun je daar een prijs mee winnen. Daarnaast zijn de PlayStation iconen verstopt en als je die vindt, kun je een console winnen. De actie loopt tot 28 februari 2021.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.