PS4 update zorgt voor betere sync voor je trophies

  Een nieuwe PS4 update zal zorgen voor een betere sync van behaalde trophies. Dat meldt Sony vandaag op Twitter. Dit houdt concreet in dat je jouw net behaalde resultaten veel sneller dan ooit kunt laten zien aan de wereld.

  Hoewel het syncen van trophies met de server al een stuk sneller gaat op de PlayStation 4, duurt het nog steeds langer dan op de Xbox One het geval is. Op de console van Microsoft zijn jouw resultaten direct zichtbaar voor iedereen, mits je geen strenge privacy-instellingen hebt ingesteld.

  Met de PS4 moet je nog altijd naar het hoofdmenu gaan om de synchronisatie te activeren. Sony heeft overigens niet bekendgemaakt of de snelheid van het syncen van de trophies ook op de PS Vita en de PlayStation 3 omhoog is gegaan.

  PS4 update is al uitgevoerd

  Je hoeft voor het snellere syncen geen update uit te voeren, het is op de achtergrond doorgevoerd en je hebt er niets van gemerkt.

  Voor de trophyhunters onder ons: Het spel 1000 Top Rated dat gamers 'de snelste platinumtrophy ooit' zou bezorgen is uit de PlayStation Store gehaald. Top Rated, de ontwikkelaar van het spel, meldt dat gamers de desbetreffende trophy binnen 20 minuten kunnen binnenhalen.

  De reden dat Sony de game uit de Store heeft gehaald is dat de ontwikkelaar de naam moet veranderen. De volledige naam was 'Easiest PS4 Platinum Trophy 1000 Top Rated' en dat mag niet van Sony. Volgens het Aziatische bedrijf moet de ontwikkelaar het woordje 'Trophy' uit de naam halen.

  Mocht de puzzelgame weer in de digitale winkel verschijnen, dan hoef je geen rijk man te zijn om de game te kopen. Het spel kost namelijk maar 89 cent.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.