PS4 Pro verkoop beter dan die van de PS4 Slim

  Sony heeft haar financiële resultaten van het derde kwartaal van het fiscale jaar bekend gemaakt. Hier komt uit naar voren dat de PS4 Pro verkoop een stuk beter is dan de dan de PS4 Slim.

  Kenishiro Yoshida, de CFO van Sony, liet dat weten in een briefing aan investeerders over de financiële resultaten van PlayStation. De PlayStation 4 Pro doet het eigenlijk wel zoals Sony verwachtte voor de release van de console en weet zelf een beetje die verwachten voorbij te streven. Gedeeltelijk zou dit komen door de combinatie met PlayStation VR.

  PS4 Pro verkoop beter dan PS4 Slim door Virtual Reality

  Omdat de PlayStation 4 Pro betere ondersteuning biedt voor PSVR, de Virtual Reality bril van PlayStation, zou het kunnen zijn dat dat een positieve invloed heeft gehad op de PS4 Pro verkoop. Spellen werken stukken beter op de krachtige PS4 Pro ten opzichte van de kleinere PS4 Slim en zal daarom in veel gevallen de voorkeur krijgen.

  PSVR zelf verkocht ook net zoals Sony heeft verwacht, zegt Yoshida zelf, maar ging daar niet verder op in. Hij sloot het gesprek met investeerders af met de quote dat de PS4 Pro verkoop 'sterker' is dan die van de PS4 Slim. Waarschijnlijk doelt hij waarschijnlijk vooral op het feit dat de PS4 Pro de verwachten overstijgt, terwijl de verkoop van de PS4 Slim waarschijnlijk presteert volgens verwachting.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.