'PS4 NEO release vindt plaats voor eind september'

  De geruchtenmolen is weer hard aan het draaien wat betreft de nieuwe versie van de PS4. Zo zijn de vooruitzichten van de PS4 NEO release gesteld op een datum voor het eind van september.

  Volgens het laatste financiële rapport van Innelec Multimedia, een Franse multimedia distributeur, verwacht het bedrijf dat de nieuwe console uitgegeven wordt tijdens de eerste helft van het fiscale jaar. Dit betekent dat de NEO voor 30 september uit moet gaan komen.

  Het bericht van Innelec Multimedia is niet het enige rapport dat is uitgebracht en de release van de nieuwe PlayStation voor oktober schat. Zo heeft al eerder onder andere The Wall Street Journal gemeld dat je voor oktober met de nieuwe console aan de slag kan.

  PS4 NEO release voor VR

  Het zou een logische keuze zijn de console uit te brengen voor het einde van september. In oktober komt namelijk de PlayStation VR uit, die dan naar alle waarschijnlijkheid compatibel is met de NEO.

  Naast de geruchten over VR op de NEO, kent de aankomende console van Sony nog veel meer features die mogelijk uitgebracht gaan worden. De console zou mogelijk 4K ondersteuning krijgen en een betere GPU ingebouwd hebben.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.