PS4-firmwarebèta laat PlayStationbezitters updates uitproberen

  Sony wil eigenaren van een PlayStation 4 nieuwe firmware voor de console laten testen. Daarom introduceert het bedrijf de mogelijkheid om deel te nemen aan een PS4-firmwarebèta.

  Gamers die een PS4 hebben, kunnen zich inschrijven voor de zogenaamde Upcoming System Software Beta Trial. Door zich voor de PS4-firmwarebèta op te geven, kunnen zij de functies van nieuwe systeemsoftwareupdates uittesten voordat deze gelanceerd worden.

  Na het inschrijven hoeven eigenaren van Sony's console alleen maar te wachten of ze kunnen deelnemen aan de PS4-firmwarebèta. Volgens het PlayStation Blog staat er begin volgende maand een test gepland; meer details daarover worden dan onthuld.

  Firmware 3.00 getest tijdens PS4-firmwarebèta

  Hoewel er nog niet veel informatie over de aankomende update is onthuld, lijkt het om firmware 3.00 te gaan. Sony is al langer bezig met het testen van deze firmware voor de PS4 en zal zeer waarschijnlijk willen kijken hoe PS4-gamers op de vernieuwingen reageren.

  Het door gebruikers laten testen van nieuwe systeemsoftware is een opvallende wijziging in het beleid van Sony. In het verleden bracht het bedrijf bepaalde updates uit waarvan de precieze functies niet expliciet werden beschreven. Dat lijkt nu te veranderen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.