PS4 firmware update 4.70 uitgebracht door Sony

  Als je nu je PlayStation 4 aanzet dan zal de nieuwe PS4 firmware update beschikbaar zijn om te installeren. Sony brengt de firmware met deze update naar 4.70.

  Versie 4.70 van de firmware brengt geen enorme veranderingen met zich mee. Wat het wel doet, is de kwaliteit van het systeem verbeteren. Verder kun je na het downloaden van de update bij toernooien van iedere speler afzonderlijk de resultaten van een wedstrijd zien.

  PS4 firmware update 4.70 verandert icoontjes

  Bovenstaande veranderingen zijn de enige veranderingen die Sony heeft doorgegeven voor versie 4.70. Gamers zijn ernaast ook nog veranderingen tegen gekomen in de vormgeving van de icoontjes die Sony gebruikt in het startmenu van de PlayStation 4. het gaat om de icoontjes van bijvoorbeeld de PlayStation Store, Video, Now en Plus.

  Sony heeft ervoor gekozen om een simplistisch plat design te kiezen voor deze icoontjes. Eerder waren de figuurtjes nog 3D met licht- en schaduweffecten.

  Laatste grote update

  De laatste grote firmware update voor de PS4 was in maart toen het systeem naar versie 4.50 werd gehaald. Deze update voegde de langverwachte Boost Mode toe voor PS4 Pro gebruikers. Ook is het sindsdien mogelijk om externe harde schijven te koppelen aan de console als je meer opslag nodig hebt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.