PS4 firmware update 4.55 brengt kleine verandering mee

  Sony heeft de PlayStation 4 firmware update 4.55 uitgebracht. Deze update brengt een kleine verandering met zich mee, maar je weet wat ze zeggen, klein is fijn. Zo ook met deze update, lees hieronder wat firmware 4.55 inhoudt.

  Firmware update 4.55 volgt op de langverwachte enorme update 4.50, die afgelopen maand werd uitgebracht, Sony wil met versie 4.55 de stabiliteit verbeteren van het systeem. Veel woorden maakt het techbedrijf daar niet aan vuil, de patchnoteâââââ bestaat uit slechts één regel: 'Deze firmware update verbetert de kwaliteit van de systeemprestaties', een verduidelijking van wat deze verbetering inhoudt wordt niet gegeven door Sony.

  Firmware update 4.55 vervolg op 4.50

  De nieuwe update is een klein vervolg van versie 4.50. Die update voor PlayStation 4 en de Pro is misschien wel de meest gewilde update sinds vele jaren. Dit komt doordat veel gamers het probleem ervaren dat de interne HDD van hun PS helemaal zit met spellen, hier maakte die update een einde aan omdat je hiermee een externe HDD kan aansluiten. Zo kom je minder snel in de opslagproblemen.

  Update 4.55 is live en is te downloaden voor bezitters van een PS4 en een PS Pro. Ben je op zoek naar een nieuwe console en twijfel je tussen de Pro en Xbox One S? Wij maakten een vergelijking tussen beide!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.