PS4 faceplates - personaliseer je console

  PS4 eigenaren kunnnen binnenkort hun PS4 personaliseren met verschillende PS4 faceplates die beschikkbaar zullen worden. Dit is niet het enige, want Sony wil dat mensen de PS4 meer 'eigen' kunnen maken.

  De PS4 personaliseren met de faceplates is een initiatief uit een Sony experiment met de naam Project SkyLight. Er zijn op dit moment twee verschillende PS4 faceplates beschikbaar van LittleBigPlanet 3 en The Order 1886. Ze zouden rond de 25 dollar kosten en zijn gelimiteerd beschikbaar in de officiële Sony Store zolang de voorraad strekt.

  Faceplates zijn geen onbekend fenomeen, in de jonge jaren van de Xbox 360 waren faceplates tamelijk populair en verschenen ze voor bijna elke grote game.

  PS4 faceplates - personaliseren wordt nog uitgebreider in de toekomst

  In de onderstaande tweets van John Koller is te zien dat er over de personalisatie van de PS4 veel wordt nagedacht bij Sony PlayStation:

  “We zijn van plan om in de toekomst meerdere faceplate designs te lanceren, dus houd het goed in de gaten. We zijn van plan om nog meer leuke personalisaties uit te brengen die met dit initiatief te maken hebben, en hebben daar binnenkort meer informatie over,” aldus John Koller op de PlayStation Blog.

  Hoe je de PS4 faceplate precies op de console zet, is in de bovenstaande video te zien. Aangezien de officiële Sony Store in de Verenigde Staten niet aan internationale zendingen doet, is er geen mogelijkheid voor Nederlanders om hier de faceplates te bestellen. Of deze faceplates ook op korte termijn naar de Nederlandse winkels komen, is nog niet duidelijk.

  The Order: 1886

  Verkijgbaar vanaf 20 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.