PS4 backwards compatibility gaat niet gebeuren volgens PlayStation

  Toen Microsoft bevestigde dat de Xbox One backwards compatibility ondersteunde ging het publiek bij de Microsoft presentatie helemaal los. Meteen vroeg iedereen zich af wat PlayStation met dit nieuws ging doen, nu is er eindelijk antwoord op. PS4 backwards compatibility gaat niet gebeuren.

  Dit nieuws meldde het hoofd van PlayStation Europa. Hij vertelde dat backwards compatibility een goede strategie is om Xbox 360-bezitters over te halen een Xbox One te halen, maar de PlayStation 4 gaat het niet ondersteunen.

  Sony heeft natuurlijk PlayStation Now, waarmee het mogelijk is om PS1, PS2 en PS3 games te streamen naar PlayStation apparaten. Deze dienst is alleen nog niet in Europa te gebruiken.

  PS4 backwards compatibility is onnodig

  Het hoofd van PlayStation Europa zei ook dat het totaal onnodig is om PS4 backwards compatibility te ondersteunen. PlayStation heeft het op de eerste modellen van de PlayStation 3 ondersteunt, maar weinig mensen gebruiktte het.

  We hebben al ervaring met backwards compatibility. De allereerste PlayStation 3 modellen waren backwards compatible voor PlayStation 2 games, dat was ook de meest gevraagde functie maar eigenlijk werd het nooit groots gebruikt.

  Meer weet over de Xbox One Backwards Compatibility functie, lees dan de Xbox One Backwards Compatibility special.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.