PS4 aanbieding in aantocht wegens de kerstdagen

    Bij verschillende winkelketens zijn er PS4 aanbiedingen te vinden die zowel korting geven op de PlayStation 4 Pro als de PlayStation 4 Slim. Zo bieden bol.com, Media Markt en Nedgame de PlayStation 4 Pro nu aan voor nog maar 299 euro. Dit is alleen niet de enige PS4 aanbieding die momenteel te vinden is.

    De PlayStation 4 Slim is namelijk ook één van de aanbiedingen die vanaf 14 december van start gaat. De ietwat minder krachtige versie van de PlayStation 4 gaat vanaf vrijdag nog maar 189 euro kosten. Op zowel de PS4 aanbieding voor de Slim-uitvoering als de PlayStation 4 Pro geldt de regel dat er maar één per klant besteld mag worden bij bol.com. Als je dit niet doet, wordt de bestelling achteraf geannuleerd.

    Het komt door de beperkte voorraad, want de onlinewinkel maakt duidelijk dat het om een op=op aanbieding gaat. Dezelfde regel geldt niet voor de laatste aanbieding, want de PlayStation 4 Slim wordt ook in combinatie met drie spellen aangeboden voor 244 euro. Deze editie bevat de PlayStation Hits Ratchet & Clank, Uncharted 4: A Thief's End en The Last of Us Remastered.

    Van alle drie de spellen werden eerder dit jaar al bekendgemaakt dat er een heruitgave zou komen onder het label PlayStation Hits. Het zijn dan ook niet de minste titels aangezien, want zoals je in onze Ratchet & Clank review kunt lezen waren we erg te spreken over het nieuwe avontuur van het iconische PlayStation duo. In onze The Last of Us Remastered review en Uncharted 4 review kun je ook lezen waarom die spellen het waard zijn om te spelen.

    PS4 aanbieding niet verrassend

    Dat er nu verschillende aanbiedingen te vinden zijn voor de PlayStation 4 is niet verrassend aangezien de feestdagen voor de deur staan. Zo waren er al flink wat aanbiedingen te vinden tijdens Black Friday een aantal weken geleden die niet alleen prijsverlagingen brachten voor consoles, maar ook op een scala aan games. De PlayStation Store ging toen ook los met deals, maar die zijn inmiddels ingeruild voor de kerstdeals. Opvallend genoeg waren deze ook al geldig in de aanloop naar pakjesavond.

    The Last of Us: Remastered

    Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

    Meer over deze game

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.