PS Now games voor maart 2019 bekendgemaakt met 12 nieuwe titels

  De streamingdienst van PlayStation heeft al een indrukwekkend groot aanbod aan games, met grote titels als Red Dead Redemption. In maart 2019 zal deze bibliotheek worden aangevuld met 12 nieuwe PS Now games van de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation 2.

  Josh Hallett

  De maart line-up van PlayStation Now games bevat 12 games van onder andere 2K Games en EA. Sony liet op dinsdag 5 maart weten welke games aan de bibliotheek van PlayStation Now worden toegevoegd. Games als Battlefield 4, NBA 2K18 en Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot zullen aan PS Now worden toegevoegd.

  Hieronder staat de volledige lijst PlayStation Now games voor maart:

  PS Now games voor maart bekendgemaakt

  Naast de bovengenoemde nieuwe games werd er ook bekendgemaakt welke PlayStation Now games het meeste zijn gespeeld in februari. De meest gespeelde game op de service in februari was For Honor, een vechtgame waar je in verschillende facties tegen elkaar strijd in hand tot hand gevechten. Zo kun je bijvoorbeeld vechten als een samurai of als ridder. De tweede plaats gaat naar Mortal Kombat X voor meest gespeelde game in februari.

  De games die te spelen zijn op PlayStation Now zullen beschikbaar blijven voor spelers zolang zij het betaalde abonnement door laten gaan. De PlayStation 4 en PlayStation 2 titels kunnen rechtstreeks worden gedownload op PlayStation 4 consoles.

  Battlefield 4

  Verkijgbaar vanaf 1 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.