Project Sonic 2017 aangekondigd met eerste trailer

  SEGA heeft tijdens de viering van het 25-jarige bestaan van haar blauwe egel op San Diego Comic Con kenbaar gemaakt dat er in de zomer van 2017 een nieuwe game komt. Project Sonic 2017, zoals het nu genoemd wordt, werd getoond middels een eerste trailer, die bovenaan de pagina te zien is.

  Project Sonic 2017 zal net als in Sonic Generations bestaan uit twee verschillende vormen van de snelheidsduivel. Zo komt hij in de nieuwe game voor in zijn huidige vorm, maar ook in de meer vollere en authentieke vorm uit de oude SEGA tijd.

  Project Sonic 2017 trailer laat weinig los over de game

  Over het spel zelf werd weinig bekend bij de bekendmaking van Project Sonic 2017. De setting belooft de meeste donkere ooit te worden, maar wat dit verder inhoudt, is niet bekend. Sonic sluit zich in de trailer aan bij de weerstand en neemt het op tegen robots die de wereld hebben vernietigd. Uiteraard ren je hierbij op typische wijze door de wereld heen.

  Project Sonic 2017 staat gepland voor de zomer van het volgende jaar en zal verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Daarnaast komt het spel ook uit voor de Nintendo NX, de nieuwste console van Nintendo die in maart van het nieuwe jaar zal verschijnen. Maar Project Sonic 2017 is niet het enige op de rol, want Sonic zal in 2018 ook een eigen film gaan krijgen.

  Sonic Generations

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.