Project CARS 2 release waarschijnlijk in september

  In 2015 werd er al een vervolg voor de populaire racing game, Project CARS, aangekondigd. Nu hebben we concrete informatie over een mogelijke releasedatum. De Project CARS 2 release zal waarschijnlijk in september zijn.

  De eerste Project CARS was een enorm succes en al snel werd er een vervolg aangekondigd. De studio achter het spel, Slightly Mad Studios, heeft nu via zijn blog laten weten dat ze proberen de game rond september uit te brengen. Ian Bell, baas van Slightly Mad Studios, schreef namelijk het volgende:

  "Het zal erg krap gaan worden om ons eerste doel te halen, aangezien we achterlopen op de GUI en de carrière. Niets staat nog vast. Ik denk nu dus rond september."

  Eerder wist Bell ook al te melden dat alle bekende merken hun opwachtig zullen maken in de game. Dit betekent dat je eindelijk kun scheuren in een prachtige Porsche. Het feit dat Electronic Arts de exclusieve rechten voor Porsche is verloren heeft hier waarschijnlijk ook aan meegeholpen.

  Project CARS 2 release brengt extra's voor crowdfunders

  Het geld voor de game werd opgehaald met een crowdfunding campagne. Fans die destijds geld hebben ingelegd zullen bij de Project CARS 2 release extra's ontvangen. Fans die hebben betaald om hun naam in de credits te krijgen, zullen bij de release ook hun naam kunnen gaan zoeken.

  Project CARS 2 zal dus rond september uitkomen. De game komt beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, PC en SteamOS. Wanneer de game uitkomt krijg je meteen toegang tot nieuwe gamemodi als Rallycross.

  Project CARS 2

  Verkijgbaar vanaf 22 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.