Professor Layton ontwikkelaar Level 5 op Anime Expo 2019 aanwezig

  Op Twitter is bekendgemaakt dat Level 5 op Anime Expo 2019 aanwezig zal zijn. De Expo is één van de grootste anime conventies ter wereld. Level 5 zal er dit jaar voor het eerst zijn, maar waarvoor de ontwikkelaar komt moet nog blijken.

  Level 5

  De aanwezigheid van Level 5 op Anime Expo 2019 werd bekendgemaakt via het twitter-account van de Professor Layton-reeks. De ontwikkelaar zal voor het eerst op de Expo aanwezig zijn. Waarmee Level 5 precies komt is nog niet aangekondigd, maar op de afbeelding in de tweet zijn de silhouetten van onder andere Professor Layton en een Yo-kai Watch personage te zien.

  Wat komt Level 5 doen op Anime Expo 2019?

  Wat Level 5 precies van plan is op de Expo is nog niet duidelijk. De Expo is meestal niet voor games, dus een aankondiging op dat gebied lijkt onwaarschijnlijk. We verwachten dan ook geen nieuwe Level 5 games, of ports van oudere games. Waarschijnlijker is het dat er nieuws komt rondom anime over games en personages van de ontwikkelaar.

  Level 5 is anime niet vreemd: zowel van Yo-kai Watch als van Inazuma Eleven zijn er al anime-series. Dat Professor Layton in het twitter-plaatje verschijnt is een grotere verrassing. Afgezien van de film ‘Professor Layton and the Eternal Diva’ heeft de professor nog geen opvallende anime-verschijningen gemaakt.

  Wel is er een anime-serie gebaseerd op Layton's Mystery Journey, een game die draait om Layton's dochter. Een anime over de professor zelf is daarom geen onwaarschijnlijk grote sprong. Of deze er ook echt komt zullen we af moeten wachten.

  Wanneer kunnen we meer nieuws verwachten?

  Anime Expo 2019 wordt van 4 tot 7 juli gehouden in Los Angeles. Gedurende die vier dagen zullen we dus horen wat Level 5 te onthullen heeft. Daarnaast lijkt de tweet hierboven te suggereren dat er enkele details kunnen volgen voordat de Expo begint. Als je interesse hebt kan het dus lonen om Level 5 gerelateerde kanalen in de gaten te houden.

  Professor Layton en het Masker der Wonderen

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.