Problemen met Switch Overcooked release

  Op Reddit zijn er beelden opgedoken van Switch Overcooked release, en het ziet er niet mooi uit. Verschillende beelden laten zien hoe laag het frame rate is. Ook zijn er vergelijkingen te zien met beelden van de Switch en de Steam versie van Overcooked.

  Op 27 juli kwam Overcooked uit voor de Switch. De gameplay zag er in de trailers vloeiend uit, maar tijdens het spelen van de game valt dit behoorlijk tegen. In de game moeten spelers zo snel mogelijk gerechten koken om klanten tevreden te houden.

  Switch Overcooked release kampt met frame rate problemen

  De Switch versie van Overcooked lijdt op dit moment aan prestatieproblemen. De game loopt op een frame rate dat niet constant is en daarnaast super laag is, vaak onder de 30 frames per seconde.Een video met vergelijking van de Switch en Steam versie staat bovenaan de pagina.

  Overcooked is dan misschien geen moeilijk spel, het heeft wel te maken met tijd. Om alles zo snel mogelijk te doen is er precieze beweging vereist. Dit is bij een hoge snelheid goed te spelen, spelers moeten zich soepel kunnen verplaatsen en gemakkelijk ingredi├źnten uit bakken kunnen halen. Bij het huidige frame snelheid is dit een stuk lastiger en kan irritaties veroorzaken.

  Overcooked! Gourmet Edition

  Verkijgbaar vanaf 14 october 2016

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.