Probeer te overleven in nieuwe multiplayer VR-game After the Fall

  Vertigo Games, de studio achter Arizona Sunshine, komt met een nieuwe game. Net als Arizona Sunshine moet deze game een baanbrekende VR-ervaring worden, met name op het gebied van online multiplayer. De nieuwe game heet After the Fall en wordt in 2020 verwacht.

  Vertigo Games

  In After the Fall moet je zien te overleven in een vijandige wereld. De game is een first-person shooter, met zowel een single-player campaign als een co-op multiplayer modus.

  De multiplayer is shared-world, wat inhoudt dat alle spelers dezelfde gamewereld voor zichzelf én voor elkaar beïnvloeden.

  Waar gaat After the Fall over?

  De game speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles. Niet in de verre toekomst, maar in een alternatieve jaren ‘80. De hele stad ligt onder een laag sneeuw en ijs. Tot vier spelers kunnen het opnemen tegen veel vijanden en grote eindbazen.

  Het doel is om de stad onder jouw gezag te krijgen en de mensheid een kans tot overleven te geven. Dat kan alleen of samen in multiplayer. Om je doel te bereiken kun je geweren en melee-wapens craften. Ook heb je de beschikking over een aantal zeer destructieve krachten.

  De bedoeling van Vertigo Games is om een VR-ervaring op ongekende schaal te maken. Hun game Arizona Sunshine was één van de eerste VR games die zo groot was als een niet-VR game. After the Fall zet dit idee voort met een game die niet alleen groter is, maar ook een volledige online multiplayer kent.

  een bossgevecht in after the fall

  Wanneer komt de game uit?

  Ontwikkelaar Vertigo Games wil de game volgend jaar uitbrengen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Wel kun je je aanmelden om de bètaversie uit te proberen. Wanneer dit van start gaat moeten we ook nog even afwachten. Een aanmelding is geen garantie dat je mee kan doen.

  After the Fall

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.