Prison Break seizoen 5 release bekendgemaakt

  De terugkeer van Prison Break zit er eindelijk aan te komen. De Prison Break seizoen 5 release staat namelijk op 4 april 2017. Naast de bekendmaking van de release is er ook een nieuwe trailer van het nieuwe seizoen verschenen.

  Michael Scofield leeft nog! Met die grote shock kondigde Fox vorig jaar het nieuwe seizoen van Prison Break aan. Na de laatste aflevering uit 2009 komt er dus een gloednieuw seizoen waar de bekende cast van Prison Break terugkeert om Michael uit de gevangenis zien te halen.

  Eerder was er al een trailer verschenen van het nieuwe seizoen, maar vandaag zijn er wederom nieuwe beelden uitgekomen. In de nieuwe Prison Break trailer, die je hierboven kunt bekijken, zien we dat T-Bag erachter komt dat Michael nog leeft. Lincoln, Sara, C-Note en Sucre twijfelen geen moment en gaan op avontuur om Michael uit de gevangenis te halen.

  Er zijn alleen, net zoals in de gehele Prison Break serie, wat problemen. Zo zit Michael vast in een gevangenis in het Midden-Oosten. Dit zou op zich geen heel groot probleem moeten zijn voor de Prison Break personages. Wat blijkt, Michael zit vast in een land waar een keiharde burgeroorlog heerst.

  Prison Break seizoen 5 release op 4 april

  Uit de gevangenis ontsnappen is één ding, maar wat wellicht nog lastiger gaat worden is om uit het land te komen. Fans van de Prison Break moeten nog heel even geduld hebben, want de Prison Break seizoen 5 release staat op 4 april. Naast de oude cast van Prison Break kunnen we in seizoen 5 ook nieuwe personages verwachten.

  Als jij alvast in de stemming wilt komen voor de Prison Break seizoen 5 release en je geheugen een opschoning nodig heeft, kun je onze Prison Break Recap lezen waar we het 'bekende' verhaal op een rij zetten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.