Prison Break seizoen 5 gaat in maart van start

  Prison Break seizoen 5 zal in maart van start gaan. Dat heeft Dominic Purcell, die in Prison Break de rol van Lincoln Burrows op zich neemt, op Instagram bekendgemaakt. Het nieuwe Prison Break seizoen is het vijfde seizoen in de populaire serie.

  Het nieuwe Prison Break seizoen zal in maart 2017 van start gaan. Althans, als we Dominc Purcell moeten geloven. Hij heeft op Instagram een foto van zichzelf en Wentworth Miller (Michael Scofield in de serie) geplaatst met de tekst #prison break MARCH 2017.

  @prisonbreak #prisonbreak MARCH 2017.

  Een foto die is geplaatst door Dominicpurcell (@dominicpurcell) op 28 Dec 2016 om 4:25 PST

  Prison Break seizoen 5 ziet een terugkeer van Michael Scofield

  Afgelopen jaar werd het langverwachte vervolg van Prison Break aangekondigd. Er werd namelijk een trailer getoond waarin we alvast kunnen genieten van de helden van de serie in een nieuw seizoen. In seizoen 5 keren namelijk Lincoln Burrows, Sara Tancredi, Fernando Sucre, C-Note en T-Bag terug.

  Maar naast deze bekende personages zien we in Prison Break seizoen 5 ook een terugkeer van Michael Scofield. Michael blijkt namelijk springlevend te zijn en hij zit wederom vast in de gevangenis. De taak ligt bij Lincoln en zijn crew om Michael weer uit de gevangenis te krijgen.

  Een officieel bericht over de release van Prison Break seizoen 5 is er nog niet, maar we kunnen er vanuit gaan dat het niet lang meer zal duren totdat we een bevestiging krijgen.

  Het is niet gek als je het verhaal van Prison Break bent vergeten, de serie kwam namelijk bijna 12 jaar geleden uit. Om je geheugen op te frissen hebben wij een Prison Break recap gemaakt zodat jij op de hoogte bent van het gehele verhaal.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.