Prince of Persia game gratis beschikbaar gesteld door Ubisoft

  Ubisoft is jarig en dat wil ze vieren met haar fans. Ter ere van het jubileum zorgt de uitgever ervoor dat The Prince of Persia Sands of Time gratis beschikbaar is. De Prince of Persia game is op dit moment te downloaden voor PC.

  De Prince of Persia game was destijds een bescheiden succes voor de PC, PlayStation 2, Xbox en Gamecube. Nu de Prince of Persia game al ruim 13 jaar oud is wordt het alsnog mogelijk om de titel een nieuwe kans te geven. Voor de duidelijkheid, het gaat niet om een remaster. Ubisoft is dus jarig en daarom trakteert ze de gratis Prince of Persia game.

  De gratis Prince of Persia game is een van de games uit het programma van Ubisoft. Het bedrijf heeft voor het jubileum namelijk bekendgemaakt dat ze klassieke games cadeau doet aan haar fans. Prince of Persia Sands of Time is een van de eerste titels die gratis uit zal komen.

  Hoe je de Prince of Persia game downloadt

  Ubisoft laat wel weten dat je in ieder geval een Uplay account nodig hebt om de gratis game voor je PC te kunnen downloaden. Daarnaast moet je jezelf aanmelden voor Ubisoft Club. Deze aanmelding kost je verder niets, behalve een paar minuten van je tijd en het opgeven van een e-mailadres waar Ubisoft van tijd tot tijd interessante aanbiedingen naartoe kan sturen.

  Vervolgens kun je de gratis Prince of Persia game voor PC downloaden vanaf Ubisofts distributiedienst Uplay en heb je onbeperkt toegang tot de nieuwe game. Zoals gezegd kun je het Uplay account sowieso beter in de gaten houden, aangezien Ubisoft elke maand weer een nieuwe game gratis beschikbaar stelt. Verwacht echter geen nieuwe games zoals The Division bijvoorbeeld, maar oudere titels zoals The Sands of Time.

  Prince of Persia: The Sands of Time

  Verkijgbaar vanaf 5 december 2003

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.