Prijsvraag: Win een 'PlayStation 4 Ultimate Game Pack' met 5 games!

  Een kleine twee maanden geleden kwam Sony's next-gen console, de PlayStation 4, uit. Voor de gamers die de console al op onder hun televisie hebben staan, geven wij een fantastische prijs weg. Je maakt namelijk kans op vijf toptitels voor deze console!

  Onder het nom van 'waarom ook niet?' geven wij deze te vette games weg. Een PlayStation 4 hebben is dus wel vereiste, maar met de onderstaande toptitels zal je waarschijnlijk zo snel mogelijk een PS4 binnenslepen. Als je wint dan krijg je de volgende games:

  Met dit pakket kun je de komende maanden vooruit, want vrijwel alle topgames van het moment ziten erin! Dat wil je dus zeker niet missen!

  De PlayStation 4

  Wat je moet doen om deze fantastische prijs te winnen, is het goede antwoord te geven op de onderstaande prijsvraag. Van alle goede antwoorden kiezen wij één willekeurige winnaar, die deze vijf games op zijn deurmat zal verwachten.

  {contest:557}

  Meedoen met de prijsvraag kan tot vrijdag 24 januari. In de dagen na het sluiten van de prijsvraag zal de winnaar bekend worden gemaakt.

  Call of Duty: Ghosts

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.