Prijsvraag - WIN 4 x CoD: Advanced Warfare DLC 'Havoc'

  Sinds vandaag is de Call of Duty Advanced Warfare DLC 'Havoc' te downloaden! En in plaats van er 15 euro voor te lappen, kun je ook eerst hier proberen de prijsvraag te winnen. We hebben namelijk 4 keer Havoc om weg te geven voor Xbox One!

  Zombie headshots, wat een genot elke keer weer! Wij kunnen er in ieder geval niet genoeg van krijgen en het is dan ook heuglijk nieuws dat zombies ook in de toekomst nog bestaan. In samenwerking met Activision geven nu die toffe content weg!

  Je kunt in Havoc namelijk tegen deze rottende, hongerige bastards je moed en skills bewijzen. Normaal zou dit een koud kunstje zijn met het arsenaal aan wapens dat je in Advanced Warfare tot je beschikking hebt, maar de zombies hebben óók Exoskeletten en zijn wendbaarder dan ooit tevoren.

  Havoc DLC

  Naast geheel nieuwe missies krijg je vier nieuwe maps, en kun je met de AE4 Directed Energy Assault Rifle en de aangepaste AE4 Widowmaker losgaan op de fermenterende vleeszakken.

  Je wilt ook de Exo Zombie survival mode niet missen, dus doe mee!

  Prijsvraag Havoc

  Prijsvraag Havoc: Wat moet je ervoor doen?

  Bloeddorstige zombies denken simpel, dus we houden het ook simpel:

  Wat is volgens jou het beste wapen tegen zombies? Wees creatief en beargumenteer je antwoord!

  Mail je antwoord naar prijsvraag@xgn.nl, en zet je XGN gebruikersnaam er ook even bij!

  De uitslag is aanstaande vrijdag 29 januari al, zodat de winnaars in het weekend lekker kunnen binge-gamen (als je moeder het goed vindt natuurlijk).

  Succes!

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.