Prijs Netflix abonnementen omhoog

  De prijs van Netflix abonnementen gaat omhoog. De twee 'premium' abonnementen zullen iets duurder worden, maar het basisabonnement blijft hetzelfde.

  De prijzen zullen stijgen voor zowel bestaande als nieuwe Netflix gebruikers in Nederland en in het buitenland.

  Verschillen in prijs Netflix abonnementen

  Er zijn in totaal drie Netflix abonnementen om uit te kiezen, het basisabonnement zal 7,99 euro blijven terwijl de prijzen van de andere lidmaatschappen zullen stijgen.

  Voor het standaard abonnement zullen gebruikers nu 10,99 euro kwijt zijn, voorheen was het 9,99. Met dit abonnement kunnen twee gebruikers tegelijk kijken op één Netflix account. Verder zijn series en films ook beschikbaar in HD.

  Het premium abonnement zal twee euro omhoog gaan, van 11,99 euro en 13,99 euro. Hiermee kunnen gebruikers met vier mensen tegelijk op een account kijken. Content is daarbij beschikbaar in HD en Ultra HD (waar beschikbaar).

  Met het Netflix basis pakket kan maar één gebruiker tegelijk kijken op het account. Ook zijn series en films niet in HD te bekijken. De prijs van dit pakket zal gelijk blijven, momenteel kost het 7,99 euro per maand.

  Er zullen vanaf 19 oktober e-mails verzonden worden naar gebruikers van Netflix. Vanaf dat moment krijgen gebruikers 30 dagen om de hogere prijzen te accepteren, naar een goedkoper abonnement over te stappen of om het Netflix abonnement te annuleren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.