Prey DLC release toegelicht tijdens persconferentie Bethesda

  Hier en daar doken de geruchten op over het bestaan van nieuwe content voor Prey. Hier is geen woord over gelogen, want er is eindelijk meer info over de Prey DLC release aangekondigd. Die komt veel sneller dan verwacht. Bereid je voor op een nieuw ruimte avontuur dat vanaf vandaag al speelbaar is.

  De add-on heeft de naam Mooncrash gekregen, waarbij de speler daadwerkelijk afreist naar de maan. Uit de getoonde beelden is af te leiden dat je te maken krijgt met anti-zwaartekracht velden, radio-actieve objecten en een hoop Typhon gevechten. Mooncrash lijkt een soort van time-trial modus te zijn, aangezien er tijdens de persconferentie gehamerd werd op het feit dat elke seconde telt. Elke keer dat je dood gaat zal de playthrough herstarten en uniek zijn, met willekeurig geplaatste wapens en vijanden.

  Naast Prey DLC release ook nieuwe modi

  Alhoewel Mooncrash zonder twijfel het grootste nieuws is, heeft Bethesda nog meer verrassingen achter de hand. Zo komt de game met een modus genaamd Typhon Hunter, waarin spelers een levensgevaarlijk verstoppertje met elkaar spelen. Eén speler zal een TranStar medewerker spelen, terwijl vijf andere spelers als Mimic door het leven gaan. Deze modus verschijnt later in de zomer van dit jaar.

  Hier houdt het nog niet op, want Prey krijgt ook nog een heuse Virtual Reality ervaring. Dit zal een apart verhaal zijn, waarbij puzzels opgelost moeten worden. Ook deze content komt later in de zomer uit. Mooncrash, New Game+ en een survival modus zijn vanaf nu beschikbaar. Dit geldt voor alle platformen waarop de game beschikbaar is.

  Voor meer informatie en recentelijk nieuws over de E3 kan je terecht bij de speciale E3-pagina van XGN.nl. Hier staat alles in een handig overzicht bij elkaar geplaatst.

  Prey

  Verkijgbaar vanaf 5 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.