Predator trailer online gezet - bruut buitenaards

  De Predator trailer is online gezet. De nieuwste sciencefiction horror film die geregisseerd is door Shane Black komt steeds dichterbij, nu is de trailer eindelijk online gezet.

  De nieuwste horror film The Predator laat zien dat er niet veel medelijden naar de mensheid wordt getoond, dit is dan ook te zien in de nieuwste trailer van de film. Als je dus een fan bent van horror en bruut geweld, valt deze film waarschijnlijk goed voor je in de smaak.

  De Predator trailer

  In de nieuwste trailer van The Predator is te zien hoe buitenaardse wezens op de aarde geland zijn. Mensen zijn nieuwsgierig om te zien wat er zich binnen in het ruimteschip bevindt, maar misschien is het toch beter als ze dit niet weten. In het ruimteschip zitten namelijk wezens genaamd 'Predators', zij jagen op mensen om deze aan hun trofeeën toe te voegen.

  The Predator zal al gauw in de bioscoop te zien zijn, hij draait namelijk al vanaf 13 september in de bioscoop. Lang hoef je dus niet meer te wachten. Durf jij naar hem te gaan bekijken?

  Ben je op zoek naar meer horror? Dan hebben we hier nog een lijst met de beste horror films op Netflix. Als horror iets te eng voor je is, dan hebben we hier ook nog een lijst met de beste science fiction films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.