Predator maakt opwachting in Mortal Kombat X

  Predator zal speelbaar zijn in het bloederige vechtspel Mortal Kombat X. Dit staat op de Mortal Kombat pagina van de Xbox Store.

  Predator mag worden toegevoegd aan het lijstje vechters in Mortal Kombat X. Ontwikkelaar Netherrealm kondigde vorige week Jason Voorhees al aan als een van de vier extra vechters voor het Kombat-pakket. Voorhees is die gestoorde met z'n hockeymasker uit de Friday the 13th. Het pakken verschijnt met de premium editie van Mortal Kombat X.

  Nu Predator is aangekondigd, is het gissen begonnen: wie worden de laatste twee speelbare vechters? Predator is bekend van de gelijknamige film uit 1987 met Arnold Schwarzenegger, voor Mortal Kombat X.

  Predator and friends

  Zoals zonet is aangegeven bestaat het Kombat-pakket uit vier extra vechters. De eerste twee zijn bekend, maar dan blijven er nog twee over. Wie van de oude vechters zal zijn opwachting of rentree gaan maken? Er wordt al gehint naar de vechters Stryker, Smoke, Rain, Kabal en Cyrax, allemaal bekend uit voorgaande delen van Mortal Kombat.

  Het kan zo zijn dat bovenstaande vechters alleen ingezet kunnen worden als assists en niet als speelbaar personage. Op de verschenen foto’s zien we een lijstje met daarop hun assisterende aanvallen. Hoe dan ook wel vet dat Netherrealm ze niet heeft buitengesloten van Mortal Kombat X.

  Quitality

  Gisteravond toonde Netherrealm tijdens een stream de nieuwe Quitalities in Mortal Kombat X. Naast de Fatalities, Babalities, Brutalities, Animalities en Friendships nu dus ook Quitalities. Rage-quitters verdienen geen enkele eer, denkt Netherrealm, en daarom explodeert hun hoofd als ze de game verlaten tijdens een online potje Mortal Kombat X. Check deze link om een Quitality in actie te zien.

  De eerste Mortal Kombat uit 1992 bereikte al gauw een controversieel status vanwege de bloederige gevechten en finishers, beter bekend als fatalities. Mortal Kombat X is het dertiende deel in de serie en komt op 14 april naar de PS4, XB1 en PC. De Xbox 360 en PS3 versies van Mortal Kombat X zijn uitgesteld en komen naar verwachting deze zomer uit.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.