Poster live-action Sonic The Hedgehog film onthuld

  Op de Instagrampagina van IGN is een gloednieuwe poster van de Sonic The Hedgehog film onthuld, inclusief een teaser voor de film. Op de poster zie je Sonic in het donker, met een mysterieuze blauwe gloed om zich heen. Ook staan er een paar updates voor de film, zoals de datum en het team dat achter de film zit.

  Sonic zal worden ingesproken door Ben Schwartz. De blauwe egel bevindt zich in onze hedendaagse wereld. Hij krijgt te maken met James Marsden’s Tom Wachowski en staat tegenover de Dr. Robotnik van Jim Carrey. Sonic zal er realistischer uitzien dat de cartooneske versie die we gewend zijn. Tim Miller, executive producer, zei dat ze Sonic wilden laten passen in de echte wereld en hem wilde laten lijken op een echt dier. Over de vacht van het snelle dier zei hij het volgende:

  “Het zou raar zijn en het zou voelen alsof hij naakt rondliep als hij een soort van otter-achtig ding was. Hij had altijd voor ons al een vacht en we hebben nooit aan iets anders gedacht. Het maakt deel uit van wat hem integreert in de echte wereld en maakt hem een echt wezen.”

  Sonic The Hedgehog film poster onthuld op Instagram

  Voor de schoenen heeft het team gekeken naar verschillende schoenen die zij hebben gedragen. Producer Neal Moritz vertelde aan IGN dat ze probeerden daar een eerbetoon aan te geven en na te denken wat Sonic hedendaags zou dragen. Het is nog niet duidelijk hoe Tails en Knuckles eruit zullen zien, of wat hun rol in de film zal zijn. Wel zegt Miller dat de film zich niet op aarde af zal spelen.

  Sonic The Hedgehog komt in Nederland uit in december 2019. De film werd al aangekondigd in 2016 en stond oorspronkelijk gepland voor dit jaar. Begin dit jaar werd bekend dat de releasedatum pas in 2019 zal zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.