Portal ontwerper aangenomen bij studio Jade Raymond

  Portal ontwerper Kim Swift heeft de overstap gemaakt naar de studio van Jade Raymond, EA Motive. Nu Kim Swift lid is van het EA motive team, staat de studio nog sterker in zijn schoenen

  Sinds de studio werd opgericht in 2015 is Jade Raymond al bezig geweest om het beste team samen te stellen. Eerder werd al de schrijfster van Uncharted, Amy Hennig, al aangenomen bij de studio. De laatste toevoeging is dus de Portal ontwerper Kim Swift geweest.

  Portal is daarbij niet de enige titel waar Swift aan heeft gewerkt. Swift heeft ook gewerkt aan Half-Life 2 Episode One en Episode Two, ook heeft ze gewerkt aan beide Left 4 Dead games. Swift heeft dus heel wat ervaring, die de studio erg goed kan gebruiken.

  Portal ontwerper Kim Swift gaat werken met Uncharted schrijver

  Aan welke game Swift gaat werken is nog niet bekend. EA Motive is op het moment bezig met een 3rd person Star Wars game, waarbij Amy Hennig het verhaal verzorgt. Daarnaast werkt de studio aan een nog niet aangekondigde nieuwe game.

  Eerder deze week werd bekend dat EA ook dit jaar weer een EA Play organiseert. Tijdens dit evenement zullen we meer informatie krijgen over alle games die EA in de toekomst zal uitbrengen. Hier kunnen we dus ook meer informatie krijgen over de game waaraan Portal ontwerpen Kim Swift werkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.