Pornhub hack levert je tot 25.000 dollar op

  Hackers van de wereld opgelet! Pornhub, een van de grootste pornosites ter wereld, looft een beloning uit voor mensen die een bug in hun site weten te vinden. De Pornhub hack kan je maximaal 25.000 dollar opleveren.

  Het is afhankelijk van de grootte van de bug; vind je een klein probleem in de site dat snel verholpen kan worden, dan is de opbrengst 50 dollar. Wanneer je een substantieel lek vindt of zelfs een Pornhub hack voor elkaar weet te krijgen, dan kan de beloning voor deze Pornhub hack tot 25.000 euro opleveren. Je moet je wel eerst aanmelden voor het Pornhub Bug Bounty programma, zoals Pornhub het zelf noemt, voor je in aanmerking kunt komen voor de beloning. Nadat je de bug hebt gemeld en hebt aangegeven hoe je bij de bug gekomen bent, stuurt Pornhub je het geld via het programma.

  Vooral vanwege het feit dat Pornhub dagelijks een groot bezoekersaantal heeft, zou het kunnen dat de site een geliefd doelwit is voor hackers, om de zwaktes in de site in hun voordeel te gebruiken. De site wil een Pornhub hack voorkomen door gebruik te maken van zogenaamde "white hackers", deze hackers verdienen hun geld door zwakten in een site te vinden en deze te melden aan de eigenaar van de site. In tegenstelling tot kwaadwillende hackers zijn de "white hackers" er om het internet een zo veilig mogelijke plek te maken. Juist voor een site met veel bezoekers per dag zijn deze hackers een goede uitkomst.

  Pornhub hack

  Een bug bounty programma voorkomt een Pornhub hack

  Door deze constructie hebben zowel Pornhub als de hackers er baat bij. Pornhub hoeft alleen uit te betalen wanneer er daadwerkelijk iets gevonden wordt. De "white hackers" zijn erop gebrand om de zwaktes in de site te vinden om zo hun brood te verdienen. Deze manier van werken is voor beide partijen voordelig en maakt het voor gebruikers van een website ook veiliger om de site te bezoeken.

  Overigens is Pornhub niet de enige die een dergelijke beloning uitlooft voor het vinden van een bug in haar site. Eerder loofde onder andere Google een beloning uit om haar browser 'Chrome' te kraken. De beloning is tot dusver nog niet opgeëist. Voor Google is het voor een deel ook om de veiligheid van haar browser te promoten.

  Mocht je jezelf willen aanmelden voor het Bug Bounty programma om een Pornhub hack te vinden, dan kan dat via hackerone.com.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.