Pokken Tournament DX release aangekondigd voor Switch

  Tijdens een Nintendo Direct is de Pokken Tournament DX release voor de Nintendo Switch aangekondigd. De Pokemon fighting game zal binnenkort verschijnen voor de nieuwe console.

  Pokken Tournament verscheen eerder al voor de Wii U en in arcadehallen in Japan. De DX in de titel staat voor 'deluxe', net als Mario Kart 8 Deluxe, dat ook een Wii U port is op de Switch.

  Pokken Tournament DX zal 22 september 2017 uitkomen voor de Nintendo Switch. Vorige week doken er al geruchten op dat deze game naar de Switch zou komen.

  Pokken Tournament DX release met vijf nieuwe vechters

  De line-up van Pokken Tournament wordt uitgebreid met vijf nieuwe Pokemon voor de Deluxe versie. Darkrai, Scizor, Empoleon, Croagunk en Decidueye worden toegevoegd als speelbare personages. Vier van deze karakters werden na de release al toegevoegd aan de arcadeversie van de game. Het roster van Pokken Tournament bevatte al 16 andere Pokemon waaronder Pikachu, Lucario en Gardevoir

  Pokken Tournament DX zal naast de bekende modi ook een 3 tegen 3 modus krijgen waardoor je het met zes personen tegen elkaar kunt opnemen. Op de Switch kun je onder meer in split-screen samen spelen door ieder één Joy-Con te gebruiken. Uiteraard kun je de game ook met een televisie verbinden om op een groter scherm te spelen.

  Meer op E3 2017

  Tijdens E3 2017 zal Nintendo meer laten zien van Pokken Tournament DX voor de Switch. Er zullen onder andere toernooien worden georganiseerd voor de bezoekers van de gamebeurs.

  Pokken Tournament DX

  Verkijgbaar vanaf 22 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.