Pokémon World Championships 2018 data en locaties bekend

  Pokémon World Championships 2018 is de broedplaats voor menig Pokémon trainer. De twee belangrijkste toernooien vinden plaats in Noord-Amerika. Toch zullen de echte Pokémon strijders de grote oversteek maken en misschien met een deel van de prijzenpot terug naar Nederland keren.

  De toernooien bestaan uit drie aparte championships divisies: de Trading Card Game Championships, Video Game Championships en sinds 2016 heeft Pokkén Tournament ook hun eigen Championships Series. De spelers worden verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Zo is er Junior dat geldt voor trainers onder de tien jaar, Senior voor trainers tussen de elf en veertien en Masters voor de trainers boven de vijftien jaar oud.

  Sinds 2014 worden de Pokemon World Championships gehouden en kennen nu al een rijke historie aan Pokemon trainers. Trainers kunnen hun laatste kampioenschapspunten verdienen tijdens het Internationaal Kampioenschap Noord-Amerika, dat zal worden gehouden van 6 tot 8 juli in The Greater Columbus Convention Center In Columbus, Ohio.
  Alle Pokemon trainers zullen welkom worden geheten tijdens het evenement voor Pokemon liefhebbers.

  Pokémon World Championships 2018 informatie

  Alleen de Pokémon trainers met genoeg kampioenschapspunten zullen worden uitgenodigd om het tegen de trainers van over de hele wereld op te nemen. De Pokémon Wereldkampioenschappen worden gehouden van 24 tot 26 augustus in het Music City Center in Nashville.

  De winnaars zullen niet alleen worden bestempelt als beste Pokémon trainers ter wereld, maar zullen ook met een deel van de prijzenpot die maar liefst $500.000 bevat naar huis gaan.

  Voor meer informatie en om je te registeren bezoek je de officiele website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.