Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon preload begint vandaag

  De games komen 23 november uit, maar je kunt vanaf vandaag al beginnen Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon preload. Wel dien je daar een grote geheugenkaart voor te hebben.

  Pokémon liefhebbers van over de hele wereld kunnen vanaf vandaag de twee games preloaden. Dat houdt in dat je de game van tevoren wel alvast op je Nintendo 3DS installeert, maar dat die virtueel "op slot blijft" totdat het de dag van uitkomen is. In het geval van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon houdt dat in dat je game pas op 23 november "open" gaat.

  De downloadgrootte is 3,2 gigabyte (of 26.214 blokken op je 3DS), een getal dat voor veel console gamers geen indruk maakt. Toch is het voor de 3DS een fikse download, want de handheld heeft immers niet zoveel geheugen. Daarom wordt aangeraden om de game(s) alleen te preloaden als je de beschikking hebt over en grote geheugenkaart.

  Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon preload geeft extra's

  De Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon preload geeft de vroege vogel zelfs ingame extra's. Niet dat je opeens een zeldzame of zelfs legendarische Pokémon cadeau krijgt, maar de 12 quick balls die je ontvangt zijn zeker een leuke bijkomstigheid.

  Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon komen 17 november uit en worden waarschijnlijk de laatste games binnen de franchise die op de 3DS uitkomen, alvorens de overstap naar de Switch gemaakt wordt. Genoeg tijd om te pre orderen in ieder geval.

  Pokemon Ultra Moon

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.